Csapatunk tagjai mind lelkes, hasonló értékrenddel rendelkező fiatalok. Szeretjük a természetet, a természetességet, a szabadban tartott, és hagyományostól eltérő esküvőket. Szeretjük a régit, szeretjük az újat, a picit felborított rendet, ahol a személyes tárgyak megtalálják helyüket. Szeretjük a beszélgetéseket, az inspiráló történeteiteket, amik által jobban megismerünk Titeket és elképzeléseiteket. Velünk bátran kiléphettek a hétköznapi sémákból és önmagatok lehettek. 

DEKOR ÉS KOORDINÁCIÓ 

Kalandos út vezetett minket az esküvők világába. Mindketten enteriőrtervezőként végeztünk, melynek számos területén dolgoztunk, míg a styling munkákon keresztül rátaláltunk az esküvői dekorációk izgalmas terepére. A korábban elsajátított gondolkodásmódot igyekszünk alkalmazni az esküvői dekoráció tervezésekor is. Így egy egységes koncepción alapuló dekoráció a végeredmény, mely mindig egyedi és személyes. Szeretjük, amikor az emberekkel beszélgetve egyre inkább kirajzolódik egy közös irány, amit igazán sajátjuknak éreznek, legyen szó magánlakásról vagy épp esküvőről. 

És hogy mi mit csinálunk, ha épp nem tervezünk? Szeretünk festegetni a vízparton, természetből inspirálódni, nevetni, sütit majszolni. Néha álmodozunk, máskor percre pontos időbeosztást írunk. Szeretjük a régi tárgyakat és a mesés padlásokat. Álmunk egy nagyobb alkotóműhely a városban, ugyanis imádunk tárgyakat készíteni, amiket munkáink során is felhasználunk. Mert a varázslat ezekben a részletekben rejlik.
 

ERZSI ÉS ZSANI
— ODU EVENT
barefootweddingstyle_juststaynatural_wedding_eskuvodekor_dekor_weddingdecor
barefootweddingstyle_juststaynatural_wedding_eskuvofoto_fotózás_weddingphoto

FOTÓ  

Esküvői, páros és portréfotózással foglalkozunk, a hűvösebb napokon pedig táskákat tervezünk. Folyton keressük a kihívásokat, a lehetőségeket arra, hogy másokkal közösen valami olyat alkossunk, ami még nincs és ami különleges. Mindig is nyitottak voltunk bármilyen ötlet megvalósítására, és erre a Barefoot Wedding Style is egy tökéletes példa. 

Bár kívülről úgy tűnhet, hogy két különálló személy vagyunk, a valóságban mi ketten alkotunk egy egészet. A látásmódunk persze különbözik, és a helyezeteket is más-más szemszögből közelítjük meg (ami a fotósorozataink teljességét is adja), ettől függetlenül a fontos kérdésekben feltétel nélkül egyetértünk. Szeretjük a természet ihlette dolgokat, a napsütést, az eper és a málna illatát, a fák lombjainak sejtelmes suhogását. Reggelente imádunk forró teát szürcsölni, délután pedig a meleg fűben háton fekve csodálni az elvonuló felhőket. De a kettő között képtelenek vagyunk nem készíteni egy-két képet. Bátran mondhatjuk, hogy a munka megszállottjai vagyunk, mert az egész életünk a Just Stay Natural-ről szól. Mindennél jobban motivál, amikor egy gyönyörű fotósorozatot készítettünk, az utazás, vagy ha új embereket ismerünk meg és ha megoszthatjuk az ő történeteiket másokkal is. A pillanat megörökítése számunkra a legfontosabb, a környezet, az események és a résztvevők érzéseinek és hangulatának megragadása.
 

PETRA ÉS BALÁZS
— JUST STAY NATURAL

VIRÁG 

Kiskorunk óta figyeljük és szeretjük a növényeket. Mivel mind a ketten tájépítészként végeztünk, régóta növények segítségével igyekszünk valami szépet és jót alkotni. Szeretjük, ha a virágok önmaguk természetességében szépek. Fontosnak tartjuk, hogy a kész kompozicíó részleteiben is érdekes, egyedi és könnyed legyen. Néhány éve kezdtünk el közösen különböző események virágdíszítésével foglalkozni. Számunkra nagy öröm és izgalmas kihívás egy olyan kreatív csapatban dolgozni, ahol mindenki hozzánk hasonlóan lelkes, elhivatott és szereti, amit csinál.

DÓRI ÉS JANKA
— BLOOM FLOWERS AND DESIGN BUDAPEST 
barefootweddingstyle_wedding_eskuvovirág_virág_weddingflower
barefootweddingstyle_wedding_eskuvoitorta_desszert_weddingcake

DESSZERT 

Én szinte naponta sütök, néha szórakozásból, az új ízek iránti kíváncsiság által hajtva, másszor persze csak mert egyszerűen sok a megrendelés. A sütés és az evés számomra az igazán fontos dolgokat hozza össze: család, barátok. Nekem mindez folyamatos örömforrás, és összeköti életemnek valamennyi területét. Leginkább esküvői tortákat szeretek készíteni, mert sosincs két ugyanolyan, mindig újabb és újabb csodák születnek, amik a nagy nap nélkülözhetetlen kiegészítői lesznek. Számomra elsődleges, hogy mindig friss, jó minőségű és lehetőleg hazai alapanyagokból dolgozzam.

REGINA
— NEKEDCAKE

GRAFIKA 

A grafika, az akvarell és a természet iránti szeretetemet gyermekkorom óta magamban hordozom. Mindig is csodálattal töltött el, ahogy a víz és a festék egymásra hat, ahogyan szinte kergetőznek a papíron a felvitt ecsetvonások. Alkotásaimban a pillanatnyiságra, az ösztönösségre törekszem, hogy az adott momentumban a legjátékosabb, mégis leglíraibb eredmény keljen életre a papíron. Az általam készített grafikák, festmények mind önálló “egyéniségek”, mégis van néhány hasonlóság, amely rokonná teszi őket: a légiesség, a visszafogottság és a letisztult egyszerűség.
 

ESZTI
— ESTERIPSAM
barefootweddingstyle_grafika_wedding_eskuvografika_meghívó_weddingdecor
barefootweddingstyle_wedding_eskuvofotó_fotózás_weddingphoto

FOTÓ 

A kezdetek óta mindig különleges hatással voltak rám a képek. A mai napig markánsan befolyásolja a jó képről alkotott fogalmamat, hogy eredetileg művészettörténetet tanultam az egyetemen. Az esküvői fotózás során talán éppen ezért a történetek művészi megfogalmazása motivál legfőképpen. 

Két kedvenc műfajom, a portré és a tájkép keveredik a szabadtéri esküvők világában. Számomra nagyon fontos, hogy a fényképeken át ne csak a nap forgatókönyve elevenedjen meg évekkel később, hanem az események forgatagában átélt érzések is.
 

ORSI
— ANTLER PROJECTS
 

ZSEBMOZI

Szeretek másoknak örömet okozni a munkámmal, igazán személyessé és egyedivé tenni a számukra fontos pillanatokat. Ehhez elengedhetetlen a közvetlenség, az egymásra hangolódás, az odafigyelés. 

Az általunk vagy általatok készített kisfilmek alapján zsebmozit készítek, amely az esemény legszebb vagy legkedvesebb pillanatáról készült pörgetős könyvecske. Ez egy emlékmorzsa, ami kézzel fogható és egyben egy szerethető tárgy, egy olyan pillanat, mely mindig veled lehet. 

Szeretem a dolgokat a maguk bájával megörökíteni, hiszen amit én képviselek, az nem dokumentáció, hanem a hangulat megragadása. 

 

DÓRI
— SUPER8LOVE 
barefootweddingstyle_wedding_eskuvomozi_zsebmozi_weddingpocketmovie